Adidas Superstar

De Adidas Superstar is bij iedereen bekend. Waarschijnlijk heeft dan ook iedereen een paar in de kast liggen. Dit is natuurlijk ook niet zo raar, want sinds 2015 is deze trendy schoen weer helemaal doorgebroken en willen we allemaal zoveel mogelijk van deze sneakers hebben. Deze Adidas sneaker was in 1969 ook al razend populair. Hij werd toen door de professionele basketballers gedragen. De Superstars zijn dan ook ontworpen als officiële basketbalschoenen. Dit is nu niet meer te bedenken, want wij hebben waarschijnlijk nog nooit iemand serieus op deze sneakers zien basketballen. De sneaker gaat zeker met zijn tijd mee, waar ze vroeger vooral voor mannen waren kan je je nu niet meer voorstellen dat vrouwen ze niet dragen. De voor ons ‘old skool’ sneaker is helemaal fashion en met zijn ontwikkelingen kunnen we ook nog veel verwachten.

Adidas Superstar Dames Top 10

Wij hebben veel onderzoek gedaan en ongeveer alle Superstars gezien die er maar zijn. Er zijn echt zoveel mooie Superstars, dat het erg moeilijk was om een keuze te maken uit de mooiste 10. Toch hebben wij voor jullie een top samengesteld. Hieronder vind je dan ook de 10 allermooiste Adidas Superstar voor Dames.

1. Adidas Superstar Rainbow

De populairste Superstar is toch echt de Rainbow. Binnen no-time was deze sneaker na iedere aanvulling weer uitverkocht. Wij kunnen dat heel goed begrijpen. De glinsterende strepen geven deze witte sneaker een classy look. Iedereen houdt ook van een beetje uitstraling, toch? Wij zeker wel. 😉 De sneakers geven je outfit ook meteen die eyecatcher die je nodig hebt. Zeker als je even niet weet voor welke outfit je moet gaan, zijn het je beste vrienden om het compleet te maken.

De Adidas Superstar Rainbow hebben heel veel vrouwen hard voor gestreden. Dus dames, als je in het bezit bent van deze beauty’s, laat ze niet in de kast staan en shine er lekker mee rond. Er wordt namelijk nog steeds veel gevraagd naar deze exclusieve sneakers. Wij hopen dat ze binnenkort weer verkrijgbaar zijn. Wij staan dan namelijk vooraan in de rij!

SHOP DEZE SNEAKER

2. Adidas Superstar White

Wauw, dit zijn ook echt te hotte sneakers. Wit doet het sowieso altijd goed. De Adidas Superstar wit is een echte aanwinst voor in je sneakerkast. Adidas heeft voor de witte sneaker gekozen omdat hij lekker comfy is. Iedereen heeft wel een wit paar sneakers in haar kast staan. Adidas gaat hier nog verder in. Ze hebben een neutrale witte look, maar ook zeer exclusieve patronen in de witte beauty’s.

De verschillende kleuren logo’s die Adidas op de schoenen aanbrengt, geven de witte rakkers net die extra boost die ze nodig hebben. Breng kleine elementen van het logo in je outfit en jij staat helemaal te stralen. Met de witte Adidas Superstar kan je niet verkeerd gaan en ben je gegarandeerd van een te vette outfit.

SHOP DEZE SNEAKER

3. Adidas Superstar Zilver

Dit is onze absolute favoriet. Er zijn twee modellen die volledig bij deze nummer 3 passen. Allereerst de sneaker met de zilveren strepen. Door de zilveren strepen en top bij de hiel van je voet worden deze schoenen echt classy. Dit is een sneaker waar je absoluut je outfit  stijlvol mee kan maken. De strepen vallen lekker op, omdat ze glimmen. Adidas heeft dit erg goed aangepakt. Het geeft de schoen net dat tintje apart, maar blijft wel een veilige keuze om te kopen.

De tweede sneaker is een gedurfde sneaker. De sneaker is het omgekeerde van de witte schoen met zilveren strepen. Het is een echte uitdaging om deze sneakers perfect te laten stralen bij je outfit. De hele schoen glimt erover en als je deze sneaker hebt, ben je zeker een echte fashionista.

Beide sneakers waren razendsnel uitverkocht, wat natuurlijk het bewijs is dat deze sneakers fantastisch zijn! Wij houden echt van deze Adidas Superstars!!

SHOP DEZE SNEAKER

4. Adidas Superstar Zwart

Black is always in style. Dit is perfect gezegd. Wij vrouwen gaan altijd voor zwart, het is mooi, kleed af, staat elegant en stijlvol. Ja, dat is precies waarom wij van zwart houden. Dit geldt natuurlijk ook voor de Superstars. Zwart is super eenvoudig te combineren en we weten dan ook zeker dat ze altijd staan. Deze Adidas Superstar zwart is echt een aanwinst voor je sneakercollectie.

Er zijn verschillende modellen van de Adidas Superstar zwart. Wij vrouwen hebben ook gewoon weleens zin om onze outfit lekker eenvoudig te houden. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen een patroon te kiezen op je zwarte sneaker, dan is het net even wat opvallender dan de basic. Dames, deze kan gewoon NIET ontbreken.

SHOP DEZE SNEAKER

5. Adidas Superstar Suède

Iets absoluuts nieuws heeft Adidas een tijd geleden neergezet. De Adidas Superstar Suède. Dit is echt een succes geworden. De suèdelook van de sneaker maakt hem helemaal THE BOM. Hij is in verschillende kleuren te vinden, maar is echt een musthave onder de Superstar Originals. Dit is ook echt 1 van onze favorieten. De verschillende modellen geven iedere schoen weer iets unieks. Een aantal uniciteiten zijn de strepen op de sneakers. Ze zijn van ander materiaal gemaakt, waardoor de strepen afstaan van de schoen. Dit maakt ze lekker opvallend en geeft ze de perfecte looks.

De sneakers met een overall suèdelook zijn ook zeker mooi. Ze horen absoluut thuis in deze sneaker top 10. Wij zien al veel meer suède Superstars voorbijkomen op straat. Ze zijn nog steeds upcomming, dus de winkels liggen er straks helemaal mee vol.

SHOP DEZE SNEAKER

6. Adidas Superstar 80s

Deze hebben we allemaal in de kast liggen. Als je dat niet hebt, dan moet je ze nu wel heel snel gaan bestellen. De echte old skool Adidas Superstar. Je weet nu precies waar ik het over heb… Precies, de witte sneaker met de zwarte strepen. Deze sneaker was in 1969 al hot onder de basketballers, waarnaar ze later werden ontdekt door de hiphop groep Run D.M.C. Hierna zijn ze helemaal doorgebroken. Na een korte stop hebben de sneakers een flinke comeback gemaakt en heeft iedereen wel een paar in de kast liggen.

De sneakers blijven gewoon fantastisch en lopen ook nog eens heerlijk. Ze zijn makkelijk te combineren en laten we eerlijk zijn, ze staan echt onder iedere outfit. Ze doen het nog steeds erg goed en gaan never uit de tijd.

SHOP DEZE SNEAKER

7. Adidas Superstar Colors

Deze sneaker heeft een super comeback gemaakt in 2015. Nog steeds zijn deze sneakers helemaal te gek. We hebben het natuurlijk over de gekleurde Adidas Superstars. Hoe gaaf zijn deze sneakers, geheel in 1 kleur. Wanneer je deze sneakers durft te kopen heb je zeker skills. De sneakers zijn in tientallen verschillende kleuren te vinden en iedere kleur heeft zijn eigen charme.

Natuurlijk kan je iedere kleur perfect stijlen bij je outfit. Het leukste aan deze sneaker is dat je allereerst je lievelingskleur volledig in een schoen kan vinden. Ten tweede kan je precies uitstralen wie jij bent. Ik hoor jullie denken, wat bedoelen ze daar nou weer mee? Als je een rustig type bent dan zal je vast een rustige sneaker aan hebben. Hou je van drukte en gek doen, dan zal je veel sneller een feloranje sneaker uitkiezen. Superleuk om bij andere mensen te zien, vaak klopt het ook nog!:)

SHOP DEZE SNEAKER

8. Adidas Superstar Snakeskin

De Adidas Superstar snake kent al verschillende modellen. De slangen structuur in de sneaker maakt het tot een zeer exclusieve variant. Er verschijnen vaak nieuwe releases, welke steeds mooier zijn dan de variant daarvoor. Deze sneaker geeft een bijzondere twist aan je outfit. Geloof me, als je op deze sneakers loopt, staart iedereen naar je voeten om je mooie sneakers te bewonderen.

SHOP DEZE SNEAKER

9. Adidas Superstar Grijs

De grijze Superstar is ook absoluut tot de top toebehoort. Ze zijn eigenlijk ook gewoon superfijn te combineren met wat je aantrekt. Het staat altijd. De Adidas Superstars zijn in verschillende grijze uitvoeringen te krijgen. Ze zijn echt een hot item en kunnen ieder seizoen gedragen worden. Wij zeggen ideaal!

SHOP DEZE SNEAKER

10. Adidas Superstar Gekleurde strepen

En natuurlijk niet te vergeten, de gekleurde strepen. Dit is een slimme zet van Adidas. De gekleurde strepen maakt de sneaker net even wat specialer dan de basic kleuren. Ze zijn er echt in alle kleuren te vinden en maken de schoen helemaal compleet. Je kan zo een leuke twist aan je outfit en stijl geven, maar let wel goed op de kleurencombi.

Onze absolute favoriet zijn de blauwe strepen. Maar het allerleukst is natuurlijk voor ieder seizoen een andere kleur. Laat lekker met je gedachten spelen en doe eens gek!

SHOP DEZE SNEAKER