Adidas Superstar Wit

Witte sneakers zijn gewoon een musthave voor iedere vrouw. Ze passen bij ieder seizoen en zijn makkelijk te combineren onder je outfit. Maar wij vinden toch, dat wit ook maar zo wit is. Daarom heeft Adidas daar wat leuks aan toegevoegd. Zij maken witte sneakers op verschillende manieren. Zo kan je een totaal witte sneaker kopen voor de echte witte sneakerliefhebbers, maar je kan er ook voor kiezen om er een kleur of detail in terug te laten komen. Kortom, Adidas heeft aan iedereen gedacht en legt voor iedereen de perfecte sneaker klaar. Hieronder staan verschillende voorbeelden van de modellen van Adidas Superstar Wit.

White White White

De volledig witte sneaker. Het lijkt een sneaker die voor iedereen weggelegd is, maar dat is echt niet waar. Match deze sneakers maar eens met je outfit. Het kan lastig zijn om ze dan helemaal goed te doen uitkomen. Dit komt doordat de sneaker volledig wit is. Doe je het goed, dan zijn ze wel super strak en maken je outfit echt af. Natuurlijk kan je ze onder bijna iedere outfit aantrekken, het effect resulteert wel anders per outfit. Het lastige aan deze beauty’s is het schoonhouden. Gelukkig zijn ze van leer gemaakt en is het heel eenvoudig om de sneaker met een vochtige doek af te nemen. Doe dit wel zo snel mogelijk, voor je het weet blijft de vieze streep zichtbaar. Wie durft, en het goed aanpakt, scoort sowieso een te gekke outfit.

SHOP DEZE SNEAKER

Adidas strepen

De strepen van Adidas zijn bekend, want het is natuurlijk ook het logo waar Adidas zich mee profileert. Hiermee halen ze echt alles uit de sneaker. De verschillende kleuren maakt de Adidas Superstar volledig. De sneaker is in zoveel verschillende gekleurde strepen, dat er voor iedereen een perfecte kleur bij zit. Adidas heeft dit echt goed uitgepakt. De laatste trend van de gekleurde strepen zijn toch wel de patronen in de strepen. Adidas heeft nu dus niet alleen strepen, maar gaat ook helemaal los met figuren, afbeeldingen en figuren. Wat ons betreft echt onwijs gaaf! Er hoort bij iedere fashionista sowieso 1 paar in je kast te liggen. Heb je hem niet? Geen probleem, scoor dan zo snel mogelijk de perfecte streepjes sneaker voor jou.

SHOP DEZE SNEAKER

Gekleurde punt Adidas

Dit is de nieuwste soort van Adidas, de gekleurde punt. Hij doet het erg goed in de sneakerwereld. Wij zien dan ook vaak een nieuw model voorbijkomen. Ze zijn erg gewild en geliefd bij de Nederlandse vrouwen. Want een sneaker met een opvallende punt is ook zeker apart en uniek, dat is dan ook meteen een doelstelling van de vrouw. De punten zijn zo gek niet te bedenken of ze zijn er. Verschillende patronen, gezichten, felle kleuren en noem maar op. Adidas voorziet iedere vrouw van een perfect paar, dit doen ze dan ook met alle verschillende soorten en model. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: “We Love Adidas!

SHOP DEZE SNEAKER

Gekleurde achterkant

De gekleurde achterkant is volledig stijlvol. De achterkant zijn er in diverse soorten, dierenpatronen, een kleur of een hele reeks vormen en afbeeldingen. Kom op dames, dit is toch gewoon supervet. De witte strepen aan de zijkant geven die extra diepte en de te gekke twist aan de sneaker. Je bent direct helemaal in stijl als je voor deze sneaker gaat. Deze is wel ook echt makkelijk te combineren. Wil je het helemaal goed doen, pak dan een kleur uit de achterkant van je sneaker en pas 1 item in je outfit aan. Deze kleine aanpassing verricht wonderen en laat je helemaal stralen. Wedden dan er mensen naar je achteromkijken.

SHOP DEZE SNEAKER

Detail

Deze vinden wij het aller gaafst van de Adidas Superstar. De verfspetters, lijnen of andere structuren op de zijkant van de witte sneaker. Het geeft de sneaker een opvallend karakter en stoomt je klaar voor de straat. Je rockt hem helemaal op deze Superstars. We vinden het wel een echte seizoensneaker, dit komt door de felle of donkere kleuren die de sneaker heeft. Maar dames, hoe kan je je outfit beter stijlen dan met deze te gekke Superstars. Wij vinden dat Adidas zich lekker heeft uitgesloofd en dat er nog veeel meer van deze beauty’s uit mogen komen.

SHOP DEZE SNEAKER